Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordwolde

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Noordwolde? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Noordwolde! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je praktische tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-noordwolde

Een schoonmaakster in Noordwolde vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Noordwolde inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Noordwolde vinden

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn nuttige online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordwolde

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Noordwolde

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Noordwolde, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Boijl, Vinkega, Zandhuizen en Oosterstreek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,70 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Noordwolde. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot €17,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Noordwolde kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Noordwolde?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie