Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijeveen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Nijeveen? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Nijeveen! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-nijeveen

Een schoonmaakster in Nijeveen zoeken

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Nijeveen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Nijeveen vergelijken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Meppel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijeveen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nijeveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nijeveen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rogat, Rouveen, Wanneperveen en Nieuw-Balinge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder delen wij de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Nijeveen. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen gemiddeld €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot wel €16,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Verder kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Nijeveen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nijeveen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie