Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wanneperveen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wanneperveen? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Wanneperveen! Op onze schoonmaakwebsite tref je diverse tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-wanneperveen

Een schoonmaakster in Wanneperveen inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Wanneperveen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wanneperveen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan verschillende online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wanneperveen

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wanneperveen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wanneperveen, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nijeveen, Rogat, Nieuw-Balinge en Tiendeveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel verstrekken we een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Wanneperveen. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot €19,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Wanneperveen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Wanneperveen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie