Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rogat

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Rogat? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Rogat! Op deze website ontdek je duidelijke tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-rogat

Een schoonmaakster in Rogat gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Rogat inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ten derde heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Rogat inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische webapplicaties die jou helpen zoeken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Meppel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rogat

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Rogat

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Rogat, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Rouveen, IJhorst, Nijeveen en Wanneperveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al vanaf €12,60 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Rogat. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Kostprijs: tussen de €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot +/- €15,75 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Rogat hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rogat?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie