Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rouveen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Rouveen? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Rouveen! Op schoonmakerzoeken.nl tref je nuttige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-rouveen

Een schoonmaakster in Rouveen vinden

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Rouveen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Rouveen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt werken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als de opdracht ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn speciale bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Staphorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rouveen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Rouveen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rouveen, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in IJhorst, de Wijk, Rogat en Nijeveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al voor €13,00 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Rouveen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot +/- €19,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Rouveen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rouveen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie