Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sirjansland

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Sirjansland? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Sirjansland! Op schoonmakerzoeken.nl tref je duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-sirjansland

Een schoonmaakster in Sirjansland zoeken

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Sirjansland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Sirjansland inhuren

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke webapplicaties die jou helpen zoeken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sirjansland

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Sirjansland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sirjansland, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Bruinisse, Dreischor, Oosterland en Ouwerkerk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder vind je de meest gangbare klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al voor €13,00 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Sirjansland. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen +/- €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €18,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die opgepakt worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Sirjansland kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Sirjansland?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie