Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oosterland? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Oosterland! Op onze schoonmaakwebsite vind je veel tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oosterland

Een schoonmaakster in Oosterland inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Oosterland inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oosterland inhuren

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan huis komt. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs, ervaring en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er nuttige online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterland

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Oosterland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Oosterland, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Sirjansland, Bruinisse, Ouwerkerk en Zierikzee.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we een overzicht met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,10 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oosterland. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen plus minus €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot wel €20,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Oosterland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Oosterland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie