Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Amersfoort

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Amersfoort? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Amersfoort! Op dit platform bekijk je duidelijke tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-amersfoort

Een schoonmaakster in Amersfoort vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Amersfoort inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Amersfoort inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er handige applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Amersfoort.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Amersfoort

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Amersfoort

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Amersfoort, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Leusden, Harderwijk, Barneveld en Soest.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het volgende deel check je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Amersfoort. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen de €21,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot zo’n €17,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Amersfoort laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Amersfoort?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie