Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s-Hertogenbosch

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in s-Hertogenbosch? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in s-Hertogenbosch! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,00 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-s-hertogenbosch

Een schoonmaakster in s-Hertogenbosch zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in s-Hertogenbosch inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in s-Hertogenbosch zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat je precies verwacht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische portalen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in s-Hertogenbosch.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s-Hertogenbosch

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in s-Hertogenbosch

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in s-Hertogenbosch, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heusden, Vught, Loon op Zand en Waalwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand tref je een opsomming met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,10 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in s-Hertogenbosch. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen om en nabij de €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot zo’n €18,00 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in s-Hertogenbosch hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal ruimtes, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in s-Hertogenbosch?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie