Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Luyksgestel

Wil je een schoonmaakhulp in Luyksgestel? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Luyksgestel! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je praktische tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-luyksgestel

Een schoonmaakster in Luyksgestel vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Luyksgestel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Luyksgestel inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, ervaring en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is handig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke bemiddelaars die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Bergeijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Luyksgestel

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Luyksgestel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Luyksgestel, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heeze, Leende, Westerhoven en Riethoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Luyksgestel. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen +/- €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot +/- €18,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Luyksgestel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Luyksgestel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie