Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gees

Wil je een schoonmaakhulp in Gees? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Gees! Op dit platform bekijk je nuttige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-gees

Een schoonmaakster in Gees inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Gees inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gees inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gees

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Gees

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Gees, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zwinderen, Klijndijk, Oosterhesselen en Eeserveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,60 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor stimuleert productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Gees. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Kosten: tussen gemiddeld €25,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot €19,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Gees laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Gees?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven bedragen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie