Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Staphorst

Wil je een schoonmaakhulp in Staphorst? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Staphorst! Op deze website ontdek je duidelijke tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-staphorst

Een schoonmaakster in Staphorst zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Staphorst inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Als laatste heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Staphorst vinden

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke websites die je hierbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Staphorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Staphorst

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Staphorst

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Staphorst, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westerveld, Zwolle, Meppel en De Wolden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder delen wij enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,60 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei dienstverleners in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Staphorst. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot wel €17,50 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die gedaan worden: keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Staphorst kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Staphorst?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie