Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker IJhorst

Wil je een schoonmaakhulp in IJhorst? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in IJhorst! Op ons portaal lees je volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ijhorst

Een schoonmaakster in IJhorst inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in IJhorst inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in IJhorst vergelijken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn handige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Staphorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht IJhorst

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in IJhorst

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in IJhorst, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in de Wijk, Veeningen, Rouveen en Rogat.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,20 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in IJhorst. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot wel €17,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in IJhorst hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in IJhorst?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan bedragen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie