Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Amstelveen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Amstelveen? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Amstelveen! Op schoonmakerzoeken.nl tref je veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-amstelveen

Een schoonmaakster in Amstelveen zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Amstelveen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Amstelveen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op praktische websites die daarbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Amstelveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Amstelveen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Amstelveen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Amstelveen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ouder-Amstel, Hilversum, Waterland en Edam-Volendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je de meest gangbare werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,40 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Amstelveen. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen de €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot €19,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Amstelveen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor onder andere keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Amstelveen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie