Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hilversum

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hilversum? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Hilversum! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we duidelijke tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hilversum

Een schoonmaakster in Hilversum inhuren

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Hilversum inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hilversum zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Hilversum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hilversum

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Hilversum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hilversum, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wijdemeren, Blaricum, Ouder-Amstel en Amstelveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Hilversum. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot +/- €19,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Hilversum kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hilversum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie