Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijdemeren

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wijdemeren? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Wijdemeren! Op deze pagina ontdek je diverse tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-wijdemeren

Een schoonmaakster in Wijdemeren gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Wijdemeren inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wijdemeren inhuren

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt schoonmaken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale bemiddelaars die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Wijdemeren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijdemeren

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Wijdemeren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wijdemeren, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Blaricum, Huizen, Hilversum en Ouder-Amstel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bieden wij een opsomming met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,90 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Wijdemeren. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot zo’n €19,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Wijdemeren kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wijdemeren?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie