Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ouder-Amstel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ouder-Amstel? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Ouder-Amstel! Op ons portaal verstrekken we concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-ouder-amstel

Een schoonmaakster in Ouder-Amstel vinden

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Ouder-Amstel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Ouder-Amstel inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Ouder-Amstel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ouder-Amstel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Ouder-Amstel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ouder-Amstel, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hilversum, Wijdemeren, Amstelveen en Waterland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al voor €12,90 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ouder-Amstel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot €15,50 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Ouder-Amstel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ouder-Amstel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €250,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie