Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s-Graveland

Wil je een schoonmaakhulp in s-Graveland? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in s-Graveland! Op schoonmakerzoeken.nl lees je praktische tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-s-graveland

Een schoonmaakster in s-Graveland vinden

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in s-Graveland inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in s-Graveland vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Wijdemeren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s-Graveland

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in s-Graveland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in s-Graveland, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ankeveen, Abcoude, Kortenhoef en Loosdrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel vind je een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,30 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei organisaties in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in s-Graveland. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot €16,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in s-Graveland hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in s-Graveland?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan bedragen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie