Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Abcoude

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Abcoude? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Abcoude! Op deze pagina bekijk je concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-abcoude

Een schoonmaakster in Abcoude zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Abcoude inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Abcoude opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is goed om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn nuttige online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in De Ronde Venen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Abcoude

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Abcoude

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Abcoude, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Ankeveen en s-Graveland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,30 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Abcoude. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot +/- €17,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Abcoude hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Abcoude?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten bedragen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie