Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Borger-Odoorn

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Borger-Odoorn? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Borger-Odoorn! Op deze pagina ontdek je nuttige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-borger-odoorn

Een schoonmaakster in Borger-Odoorn zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Borger-Odoorn inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Borger-Odoorn inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Borger-Odoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Borger-Odoorn

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Borger-Odoorn

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Borger-Odoorn, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Hoogeveen, De Wolden, Emmen en Hardenberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (lokaal) al vanaf €13,00 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Borger-Odoorn. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot €19,00 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Borger-Odoorn hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Borger-Odoorn?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie