Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoogeveen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Hoogeveen? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Hoogeveen! Op onze schoonmaakwebsite bieden we volop tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hoogeveen

Een schoonmaakster in Hoogeveen vinden

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Hoogeveen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Hoogeveen zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn diverse online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoogeveen

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Hoogeveen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Hoogeveen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in De Wolden, Meppel, Borger-Odoorn en Emmen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand bekijk je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €13,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende dienstverleners in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hoogeveen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen gemiddeld €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot €19,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Hoogeveen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hoogeveen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen tussen de €350,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie