Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuweroord

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Nieuweroord? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Nieuweroord! Op dit platform delen wij handige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-nieuweroord

Een schoonmaakster in Nieuweroord zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Nieuweroord inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Nieuweroord vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hoogeveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuweroord

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Nieuweroord

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuweroord, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Noordscheschut, Alteveer, Roswinkel en Zwartemeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,90 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Nieuweroord. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen de €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot +/- €18,00 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Nieuweroord laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nieuweroord?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie