Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Arriën

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Arriën? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Arriën! Op ons portaal delen wij concrete tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-arrien

Een schoonmaakster in Arriën gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Arriën inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Arriën zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Kies een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er speciale webapplicaties die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Arriën

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Arriën

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Arriën, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Beerze, Stegeren, Vilsteren en Punthorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel vind je een overzicht met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor bevordert het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Arriën. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot +/- €18,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Arriën huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Arriën?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie