Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stegeren

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stegeren? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Stegeren! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-stegeren

Een schoonmaakster in Stegeren vinden

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Stegeren inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Stegeren zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt poetsen. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanvraag wederzijds passend is heb je een match.

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op praktische online zoekmachines die je hierbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stegeren

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Stegeren

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Stegeren, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Witharen, Vinkenbuurt, Beerze en Arriën.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. Bijgaand bekijk je een overzicht met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Stegeren. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot +/- €15,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Stegeren kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Stegeren?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie