Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aldeboarn

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Aldeboarn? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Aldeboarn! Op deze website bieden we nuttige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-aldeboarn

Een schoonmaakster in Aldeboarn vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Aldeboarn inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Aldeboarn vinden

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er praktische bemiddelaars die daarbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aldeboarn

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Aldeboarn

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Aldeboarn, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Goëngahuizen, Joure, Terherne en Akkrum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een opsomming met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al vanaf €13,20 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Aldeboarn. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot zo’n €19,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over afwassen of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Aldeboarn hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Aldeboarn?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie