Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Joure

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Joure? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Joure! Op dit platform verstrekken we praktische tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-joure

Een schoonmaakster in Joure gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Joure inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Joure zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. We raden aan om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan gebruiksvriendelijke webapplicaties die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Joure

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Joure

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Joure, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Snikzwaag, Haskerhorne, Goëngahuizen en Aldeboarn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel delen wij een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Joure. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen +/- €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot €16,50 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Joure hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Joure?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie