Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boven-Leeuwen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Boven-Leeuwen? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Boven-Leeuwen! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij veel tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij delen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-boven-leeuwen

Een schoonmaakster in Boven-Leeuwen vinden

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Boven-Leeuwen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Boven-Leeuwen inhuren

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan verschillende bemiddelaars die je hierbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in West Maas en Waal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boven-Leeuwen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Boven-Leeuwen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Boven-Leeuwen, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Beneden-Leeuwen, Wamel, Puiflijk en Afferden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper is er voor alle karweitjes in jouw huishouden. In het volgende deel vind je een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Boven-Leeuwen. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen de €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot wel €18,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Boven-Leeuwen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Boven-Leeuwen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie