Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wamel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wamel? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Wamel! Op schoonmakerzoeken.nl lees je handige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wamel

Een schoonmaakster in Wamel zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Wamel inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wamel inhuren

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van nuttige webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in West Maas en Waal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wamel

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Wamel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wamel, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Elst, Lent, Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,70 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Wamel. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen de €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot wel €17,50 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Wamel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Wamel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie