Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker West Maas en Waal

Behoefte aan een schoonmaakhulp in West Maas en Waal? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in West Maas en Waal! Op dit platform tref je concrete tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens delen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-west-maas-en-waal

Een schoonmaakster in West Maas en Waal zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in West Maas en Waal inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in West Maas en Waal zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er diverse online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in West Maas en Waal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht West Maas en Waal

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in West Maas en Waal

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in West Maas en Waal, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Overbetuwe, Lingewaard, Druten en Beuningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf check je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de omgeving al voor €13,20 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor helpt bij het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende dienstverleners in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in West Maas en Waal. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot +/- €15,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in West Maas en Waal huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het type woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in West Maas en Waal?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie