Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Appeltern

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Appeltern? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Appeltern! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-appeltern

Een schoonmaakster in Appeltern inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Appeltern inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Appeltern zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Kies diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in West Maas en Waal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Appeltern

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Appeltern

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Appeltern, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Horssen, Batenburg, Altforst en Maasbommel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je een lijst met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,00 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Appeltern. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot €18,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Appeltern laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Appeltern?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie