Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Horssen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Horssen? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Horssen! Op dit platform ontdek je nuttige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-horssen

Een schoonmaakster in Horssen inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Horssen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Horssen inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Druten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Horssen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Horssen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Horssen, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Batenburg, Ewijk, Appeltern en Altforst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bekijk je de meest gangbare taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (regionaal) al vanaf €12,50 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Horssen. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot €16,25 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Horssen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal m2, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Horssen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie