Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aalsmeer

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Aalsmeer? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Aalsmeer! Op dit platform delen wij diverse tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-aalsmeer

Een schoonmaakster in Aalsmeer vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Aalsmeer inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Aalsmeer vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende webapplicaties die je hierbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Aalsmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aalsmeer

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Aalsmeer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Aalsmeer, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Purmerend, Zaanstad, Uithoorn en Gooise Meren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. Bijgaand bieden wij een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,20 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene aanbieders in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Aalsmeer. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot +/- €15,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Aalsmeer huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Aalsmeer?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie