Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw Heeten

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Nieuw Heeten? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Nieuw Heeten! Op dit platform tref je concrete tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-nieuw-heeten

Een schoonmaakster in Nieuw Heeten gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Nieuw Heeten inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuw Heeten inhuren

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op kosten, ervaring en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn handige bemiddelaars die daarbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Raalte.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw Heeten

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Nieuw Heeten

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuw Heeten, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Olst, Wesepe, Heeten en Broekland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder bekijk je een overzicht met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €13,20 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nieuw Heeten. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen +/- €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot zo’n €17,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Nieuw Heeten laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het type woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuw Heeten?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven bedragen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie