Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wesepe

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wesepe? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Wesepe! Op dit platform tref je volop tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wesepe

Een schoonmaakster in Wesepe inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Wesepe inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Wesepe opzoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is handig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn verschillende webapplicaties die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Olst-Wijhe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wesepe

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Wesepe

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wesepe, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wijhe, Heino, Olst en Nieuw Heeten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder check je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wesepe. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen plus minus €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot €15,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Verder kan je afspraken maken over opruimen of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Wesepe kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wesepe?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten bedragen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie