Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Borculo

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Borculo? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Borculo! Op deze pagina ontdek je nuttige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-borculo

Een schoonmaakster in Borculo zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Borculo inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Borculo zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt poetsen. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op praktische Apps en websites die daarbij helpen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Berkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Borculo

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Borculo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Borculo, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Haarlo, Gelselaar, Mariënvelde en Ruurlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je een opsomming met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Borculo. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot €16,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Borculo laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Borculo?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie