Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gelselaar

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Gelselaar? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Gelselaar! Op dit platform vind je praktische tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook behandelen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-gelselaar

Een schoonmaakster in Gelselaar zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Gelselaar inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Gelselaar opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan praktische platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Berkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gelselaar

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Gelselaar

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Gelselaar, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Beemte Broekland, Ugchelen, Haarlo en Borculo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het volgende deel tref je de meest voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,50 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Gelselaar. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot zo’n €17,50 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Gelselaar hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Gelselaar?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie