Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haarlo

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Haarlo? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Haarlo! Op ons portaal bekijk je concrete tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-haarlo

Een schoonmaakster in Haarlo gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Haarlo inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Haarlo zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat de opdracht wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Berkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haarlo

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Haarlo

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haarlo, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Gelselaar, Beemte Broekland, Borculo en Mariënvelde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Haarlo. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen +/- €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot wel €15,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Haarlo huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Haarlo?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie