Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mariënvelde

Wil je een schoonmaakhulp in Mariënvelde? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Mariënvelde! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we nuttige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-marienvelde

Een schoonmaakster in Mariënvelde vinden

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Mariënvelde inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Mariënvelde inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan gebruiksvriendelijke platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Oost Gelre.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mariënvelde

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Mariënvelde

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Mariënvelde, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Borculo, Haarlo, Ruurlo en Keijenborg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle klussen in jouw huishouden. Bijgaand delen wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €12,50 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Mariënvelde. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot zo’n €15,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Mariënvelde laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Mariënvelde?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie