Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Keijenborg

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Keijenborg? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Keijenborg! Op deze website lees je handige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-keijenborg

Een schoonmaakster in Keijenborg inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Keijenborg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Keijenborg zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er handige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Keijenborg

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Keijenborg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Keijenborg, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ruurlo, Mariënvelde, Hengelo en Vorden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf verstrekken we een lijst met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Keijenborg. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €16,75 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Keijenborg hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Keijenborg?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie