Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oost Gelre

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Oost Gelre? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Oost Gelre! Op deze pagina bekijk je praktische tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-oost-gelre

Een schoonmaakster in Oost Gelre gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Oost Gelre inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oost Gelre zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er diverse websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Oost Gelre.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oost Gelre

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Oost Gelre

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Oost Gelre, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zutphen, Lochem, Aalten en Winterswijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel vind je een overzicht met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,20 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oost Gelre. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen de €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot €19,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Oost Gelre huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oost Gelre?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie