Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lievelde

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Lievelde? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Lievelde! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-lievelde

Een schoonmaakster in Lievelde vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Lievelde inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Lievelde vinden

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw oproep beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op handige platforms die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Oost Gelre.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lievelde

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lievelde

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Lievelde, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Groenlo, Eibergen, Zieuwent en Harreveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je enkele veel voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,90 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lievelde. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen +/- €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot €19,00 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Lievelde kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Lievelde?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie