Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eibergen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Eibergen? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Eibergen! Op onze schoonmaakwebsite lees je veel tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-eibergen

Een schoonmaakster in Eibergen inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Eibergen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zijn er diverse speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Eibergen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Berkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eibergen

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Eibergen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Eibergen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Beltrum, Rekken, Groenlo en Lievelde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand tref je enkele veel voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,00 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal aanbieders in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Eibergen. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot €15,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Eibergen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Eibergen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie