Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rekken

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Rekken? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Rekken! Op ons portaal delen wij handige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-rekken

Een schoonmaakster in Rekken inhuren

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Rekken inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Rekken zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er diverse bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Berkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rekken

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Rekken

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Rekken, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Neede, Rietmolen, Beltrum en Eibergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder check je een opsomming met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,00 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Rekken. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen plus minus €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot zo’n €17,75 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Rekken kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van het huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rekken?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie