Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Berkelland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Berkelland? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Berkelland! Op deze website bieden we handige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-berkelland

Een schoonmaakster in Berkelland zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Berkelland inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Berkelland opzoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals kosten, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van handige bemiddelaars die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Berkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Berkelland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Berkelland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Berkelland, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Apeldoorn, Voorst, Bronckhorst en Lochem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al vanaf €13,20 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor stimuleert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Berkelland. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen de €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €19,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Berkelland huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Berkelland?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen tussen de €250,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie