Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Scherpenisse

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Scherpenisse? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Scherpenisse! Op deze pagina verstrekken we praktische tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-scherpenisse

Een schoonmaakster in Scherpenisse gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Scherpenisse inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Scherpenisse inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en communiceer waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er handige portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Tholen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Scherpenisse

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Scherpenisse

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Scherpenisse, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Poortvliet en Nieuw-Vossemeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Scherpenisse. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen de €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot €15,75 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Scherpenisse huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Scherpenisse?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie