Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tholen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Tholen? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Tholen! Op ons portaal verstrekken we duidelijke tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-tholen

Een schoonmaakster in Tholen zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Tholen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Tholen opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er diverse websites die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Tholen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tholen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Tholen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Tholen, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en Woensdrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel bekijk je een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,60 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor zorgt voor de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Tholen. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen de €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot €17,50 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Tholen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Tholen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan bedragen tussen de €275,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie