Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Roosendaal

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Roosendaal? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Roosendaal! Op deze pagina vind je praktische tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-roosendaal

Een schoonmaakster in Roosendaal vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Roosendaal inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Roosendaal zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van handige online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Roosendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Roosendaal

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Roosendaal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Roosendaal, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Rucphen, Halderberge, Tholen en Steenbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,40 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Roosendaal. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot €18,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Roosendaal huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Roosendaal?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie