Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wouwse Plantage

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Wouwse Plantage? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Wouwse Plantage! Op deze website bieden we handige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wouwse-plantage

Een schoonmaakster in Wouwse Plantage zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Wouwse Plantage inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Wouwse Plantage opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige platforms die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Roosendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wouwse Plantage

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Wouwse Plantage

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wouwse Plantage, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Heerle, Moerstraten, Nispen en Wouw.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor bevordert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wouwse Plantage. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, winkels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €20,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Wouwse Plantage laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Wouwse Plantage?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie