Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heerle

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Heerle? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Heerle! Op ons portaal bekijk je handige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bekijk je hier enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-heerle

Een schoonmaakster in Heerle gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Heerle inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heerle vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er speciale applicaties die daarbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Roosendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heerle

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Heerle

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Heerle, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Moerstraten, Oudenbosch, Wouwse Plantage en Nispen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere aanbieders in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Heerle. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen de €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot zo’n €18,50 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Heerle hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Heerle?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie