Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Roermond

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Roermond? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Roermond! Op ons portaal delen wij diverse tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-roermond

Een schoonmaakster in Roermond vinden

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Roermond inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Roermond zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse webapplicaties die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Roermond.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Roermond

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Roermond

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Roermond, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Maasgouw, Roerdalen, Nederweert en Cranendonck.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,60 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte zorgt voor een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse bedrijven in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Roermond. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot +/- €20,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Roermond laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Roermond?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie